Blog

vakre damer utro

Det er greit å ha etablert ryktet om at hvis du tar noe som er mitt, da kommer det til å svi. Vesten ble til slutt temmet, skriver Pinker, ikke bare av Menn av eik og stål som var tittelen på en pocketbok jeg leste da jeg var i militæret - men også av kvinner. Alle som har lest en western, vet at det til slutt dukker opp en nussevakker liten lærerinne i Guntown, den ustyrlige husklyngen langt vest for Pecos.

Og alle cowboyene løper mot badekaret - gode kvinner vinnes ikke med nevene, men med såpe og poesi. Ikke så langt fra sannheten. Overvekten av menn langs The Frontier tiltrakk seg selvsagt kvinner. Enker, ufrivillig ugifte, unge ubemidlede — de kom vestover etter hvert, fant sine menn, og begynte å stille krav. Ikke bare til kroppshygiene. Skoler, kirker, stabil inntekt, avhold — vekk med bordeller og salooner, slutt på fyll og poker, ingen overnatting i dassen.

Slik ble vesten temmet, skriver Pinker. Evolusjonspsykologen David Buss skriver i sin bok The Dangerous Passion at sjalusi er like viktig som kjærlighet og sex. Han beskriver sjalusi som et finstilt forsvarssystem, hvis hensikt ikke bare er å avdekke utroskap, men rett og slett hindre at utroskap kan finne sted. Sjalusi og kjærlighet er med andre ord to sider av samme sak — et middel for å holde på partneren.

Jada, jeg holdt på å gå fra konseptene da den dresskledde, ekle, sleske, utkrøpne, impotente, møkkete …  — men, forstå det eller ei — jeg har i hvert fall vanskelig for å forstå det: Også Den Skjønne kan bli sjalu. Det er jo helt meningsløst, ikke sant? Bare en gal mann kunne finne på å så mye som å se på en annen kvinne enn henne. Men likevel blir hun altså sjalu. Hun vet at jeg ikke tenker på andre enn henne - sier hun — men jeg skal likevel passe meg!

Hun liker slett ikke at jeg viser andre kvinner for mye — eller feil - oppmerksomhet — og kan reagere like heftig som meg, dersom situasjonen tilsier det. Det snodige er at vi er rasjonelle, både hun og jeg. Sjalusi er faktisk, som Buss et co hevder, en genial oppfinnelse. Okei — noen kan av og til bli i overkant mye sjalu. Men sjalusi i seg selv, i de rette doser, er sunt. Og som sagt; rasjonelt. Tenk deg noen millioner år tilbake, til en treklynge dypt i Afrikas regnskog.

Tenk på tiurleiken som utviklet seg da fem menn prøvde seg på samme kvinne, før hun bestemte seg for at én var bra nok — og fikk bli med henne hjem. Jada, jada, jada — mange kvinner føler seg ikke like omsvermet — men som Jerry Coyne skriver i sin bok Why Evolution is True — Det finnes mange menn som går gjennom livet uten noensinne å ha sex — men få kvinner, uansett hvor ille de ser ut.

Det ER forskjell på kjønnene i denne saken … Uansett — hun likte ham, hadde sex med ham — og ble gravid. Det er nå hun har havnet i et dilemma. Det er ni måneder til ungen kommer, ni måneder med voksende bollemage og dårlig kroppsbeherskelse.

Deretter blir hun nødt til å amme i minst et år, for så å bære rundt på en hjelpeløs unge i enda et par år — og så … Med mindre hun har øyne som min kjære, må hun finne på noe — for hun trenger både mat og beskyttelse; hun trenger Ham. Hun må derfor sørge for at han holder seg hos henne. Her har naturen utstyrt henne med et helt lite verktøyskrin. Det finnes forelskelse og kjærlighet, det finnes usikkerhet og ikke minst, det finnes sjalusi:.

Hvis du er mann og dama di er gravid — og du bestemmer deg for å bli hos henne, må du regne med å investere seriøst. Dette er biologisk rasjonelt.

Men det er bare rasjonelt, dersom ungen virkelig er din. Det er derfor du må passe på at dama di ikke blir alene med dresskledde sleskinger — du må holde deg i nærheten. Vi kunne forestilt oss at det hadde holdt å være stand by, sånn en-to-tre dager i måneden — når hun har eggløsning. Det er jo andres barn du er redd for, ikke sex med fremmede i seg selv, er det vel?

Men her har naturen gjort en vri. Mens hunner av andre arter signaliserer høyt og tydelig at nå er de klare for å bli bedekket — store, røde rumper, sterke dufter, og matchende oppførsel - er menneskehunnene av den subtile sorten.

En mann kan vanskelig vite når hun er klar. Og det er jo akkurat dette han på død og liv vil unngå — at en dressmann slesker seg innpå akkurat når hun er i det fruktbare hjørnet — for deretter å overlate grovarbeidet til deg — loser!

Derfor er han nødt til å passe på, absolutt hele tiden. Og bør reagere aggressivt på enhver antydning til seksuell interesse fra andre menn — uansett hvor i syklusen den utkårne måtte befinne seg. Men kvinnen har enda et ess i ermet — hun kan selv bli sjalu. Og det blir hun. Hun må passe på at han er hos henne, og ikke andre steder — og hun må hindre andre kvinner i å entre hennes enemerker. Og dette gjelder tilsynelatende uansett hvor attraktiv hun selv er. Han er og blir i teorien og biologien, i hvert fall hennes garanti for videre eksistens — en garanti hun ikke har tenkt å dele med andre.

Hvilket i så fall kan forklare hvordan og hvorfor kvinnene temmet Vesten. Det slo meg, første gang jeg leste Pinker: Joda, en god historie — men hvorfor stilte den nussevakre lille lærerinnen krav om flere skoler og kirker — og færre bordeller og salooner?

Hvorfor krevde hun ikke penere horer og sterkere sprit? Regler for leserkommentarer på forskning. Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å trakassere navngitte personer eller andre debattanter. Rasistiske og andre diskriminerende innlegg vil bli fjernet. Vi anbefaler at du skriver kort. Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt.

Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning. Alle innlegg blir kontrollert etter at de er lagt inn. Du kan selv melde inn innlegg som du mener er upassende. Du må bruke fullt navn. Anonyme innlegg vil bli slettet. View the discussion thread. Top menu Annonser på forskning. Nettavis om norsk og internasjonal forskning. Menn er det mest kompetitive kjønn — og det av nødvendighet.

Menn er dyr - kvinner også. Jeg for min del var forlengst i full beredskap. Heldigvis forsto hun situasjonen, tok meg i hånden, dro meg bort i en krok, og sa - Hva i all verden er det med dere menn? Hos sjimpanser, mennesker og mange andre dyr er det slik at hvis du kan ha sex med hunnen like etterpå, og sædcellene dine er raske, kan de utkonkurrere de som allerede er der, sier evolusjonspsykolog Jill Byrnit.

Man da har mannen dårlig tid, forteller Bilde. Det trenger bare å ta noen minutter før soldatene har nådd målet. Likevel er det evolusjonært sett ikke helt likegyldig hvor lang tid hannen bruker på å sende sæden inn i konkurransen, forteller Bilde. Det er krevende å passe på dem og gi dem mat. Så hvis det ikke er egne barn, er det evolusjonært sett en veldig dårlig investering, sier Bilde. Forskerne spurte menn og kvinner om det siste samleiet med partneren deres.

De spurte om samleiet var lengre, kortere eller av samme varighet som normalt, og om deltakerne opplevde en risiko for at partneren var utro. Forskerne fant en liten sammenheng mellom paringstid og opplevelsen av utroskap da de spurte mennene, men ikke kvinnene.

En annen teori forskerne undersøkte, var om risikoen for utroskap gjorde at mennene tvang partnerne sine til sex, hvor paringstiden så ble kort for at de raskt kunne få adgang til sædkonkurransen. Men det fant ikke forskerne mye bevis for. Men det er jo et spørreskjema hvor deltakerne selv rapporterer risikoen for utroskap og paringstiden, så det blir ganske upresist, sier Bilde. Det som er normalt for ett par, er ikke det for andre. Likevel er ikke dette spørsmålet besvart, for effektene er ikke særlig sterke.

Selv om det kan virke meningsløst å forsøke å konkurrere mot fremmed sæd, påvirker evolusjonen oss likevel, forteller Bilde. Det er ikke en respons som kommer av en intellektuell overveielse. Evolusjonen virker som fysiologiske responser, og en rask respons blir belønnet med større sjanse for farskap. Det er også det studien viser, sier Bilde.

Noen ting kan vi ikke kontrollere. Det samme gjelder ofte sjalusi. Vi kan ønske oss å være mindre sjalu, men det er nokså vanskelig å endre på, sier Byrnit. Evolusjonære strategier er altså ikke noe som tar mye plass i tankene våre til daglig, men likevel er det viktig å forske på, mener Trine Bilde.

Det er viktig å kjenne de biologiske sammenhengene og forklaringene. Kombinasjonen av kultur, moral og biologi er viktig for å forstå hva som skjer i et samfunn, for det er et helt annet system enn i dyreriket, sier Bilde.

Men det gjør det bare mer interessant å prøve å forstå biologien, sier Bilde. Nicole Barbaro, Michael N. Pham og Todd K. Evolutionary Psychology , Regler for leserkommentarer på forskning. Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å trakassere navngitte personer eller andre debattanter. Rasistiske og andre diskriminerende innlegg vil bli fjernet. Vi anbefaler at du skriver kort.

Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning. Alle innlegg blir kontrollert etter at de er lagt inn. Du kan selv melde inn innlegg som du mener er upassende.

Du må bruke fullt navn. Anonyme innlegg vil bli slettet. View the discussion thread. Top menu Annonser på forskning. Nettavis om norsk og internasjonal forskning. Hvis en kvinne ikke bare deler seng med sin faste partner, kan det gå ut over varigheten når hun har sex med kjæresten sin.

En studie fra Oakland University peker på at hvis en mann mistenker kjæresten sin for utroskap, vil han holde ut i kortere tid i sengen. Det er det en evolusjonær forklaring på.

.. Vakre damer utro

UKRAINIAN ONLINE DATING TANTRA MASAJI

Den kjekke, smilende og dresskledde mannen hadde naglet min kjære med blikket helt siden hun entret lokalet. Nå gikk han to skritt nærmere, lente seg mot henne for å si noe. Kroppen min reagerte som ved sjokk.

Et isende støt nådde hårfestet før det forlot magen. Jeg gispet i det hetebølgen kom, pulsen eksploderte — jeg var skremmende nær et liv bak gitter. Svaret er vel at det er mye med menn. Ja, vi blir ganske fascinert av vakre kvinner — liker dem godt. Har veldig lyst til å bli kjent med dem. I tillegg kan vi bli fryktelig sinte, hvis andre ønsker det samme.

Sjalusi, kalles dette, og er, som alle vet, både fornuftig og naturlig. Hadde jeg drept dressmannen, hadde det vært en helt rasjonell handling. Han reagerte for så vidt rasjonelt, han også — og beveget seg videre ned langs baren.

Det sto en enslig kvinne der nede, omgitt av fire menn. Han blir ganske malerisk i sin beskrivelse av den mannsdominerte kulturen på grensen til villmarken. Dårlig kroppshygiene er den hyggelige siden. Pinker siterer historikeren David Courtwright: Det vi husker er den ridende våghals og beskytter.

Det vi har glemt, er mannen som falt av hesten, drita full, og sovnet i en latrine bak saloonen. Det ville vesten hadde en drapsrate mellom femti og flere hundre ganger høyere enn østkysten. I var det mer enn ettersøkte menn, bare i Texas. Loven fungerte altså bare sånn passe, og man — ja, som regel var det en mann — var henvist til selvhjelp i kampen mot hestetyver, kvegtyver, ranere, mordere og dresskledde kjekkaser.

Vel, vi er blant annet det mest kompetitive kjønn — og det av nødvendighet. Det kommer av seksuell seleksjon — hunnene velger, hannene prøve å bli valgt. Grunnen til at det er slik igjen, har med formering å gjøre. Selv om begge menneskekjønn i dag nokså trygt kan unne seg en one night stand , investerer kvinner — i naturtilstanden, i hvert fall - potensielt langt mer i en seksuell forbindelse, enn det en mann trenger å gjøre. Blir det barn av det, kan han godt finne på å stikke av, mens hun er stucked med avkommet i mange år fremover.

Så hun bør være nøye med hvem hun slipper inn på soverommet. Dette fører igjen til at mannen alltid må være beredt. Ser han en mulighet for sex, er det bare å gripe sjansen. Og, bare for å rydde det av veien, så har det hele selvsagt også noe med kultur å gjøre…. Resultatet blir uansett at kvinner alltid er i mindretall. I en bar, på et diskotek, i en togkupé - hvorsomhelst, uansett hvor mange det er av dem der. Og resultatet blir at menn strever hardere for i det hele tatt å få deres oppmerksomhet, for ikke å snakke om eksklusiv tilgang til deres samvær.

For å motivere seg, og for senere å være i stand til å holde på sine erobringer, har naturen utstyrt dem med en rekke heftige følelser — som sjalusi. Og når det ikke er damer i lokalet — for å vende tilbake til Det ville vesten — hva gjør menn, da? Vel nok en gang — damene kommer nok til slutt, og mens man venter i lengsel, gjelder det å posisjonere seg.

Det er ikke bare høns som hakker nedover. Mange intelligente dyr gjør det. Menns hakkeorden — din status, din plass i hierarkiet — er i stor grad bestemt av ditt rykte. Å etablere det rette ryktet kan ta tid, og det er viktig å starte tidlig. Det er neppe tilfeldig at brorparten av vold utøves av menn mellom 15 og 30 — menn i reproduktiv alder.

Også når nærmeste reproduktive kvinne befinner seg hundre mil unna. Det er greit å ha etablert ryktet om at hvis du tar noe som er mitt, da kommer det til å svi. Vesten ble til slutt temmet, skriver Pinker, ikke bare av Menn av eik og stål som var tittelen på en pocketbok jeg leste da jeg var i militæret - men også av kvinner.

Alle som har lest en western, vet at det til slutt dukker opp en nussevakker liten lærerinne i Guntown, den ustyrlige husklyngen langt vest for Pecos. Og alle cowboyene løper mot badekaret - gode kvinner vinnes ikke med nevene, men med såpe og poesi. Ikke så langt fra sannheten. Overvekten av menn langs The Frontier tiltrakk seg selvsagt kvinner.

Enker, ufrivillig ugifte, unge ubemidlede — de kom vestover etter hvert, fant sine menn, og begynte å stille krav. Ikke bare til kroppshygiene. Skoler, kirker, stabil inntekt, avhold — vekk med bordeller og salooner, slutt på fyll og poker, ingen overnatting i dassen.

Slik ble vesten temmet, skriver Pinker. Evolusjonspsykologen David Buss skriver i sin bok The Dangerous Passion at sjalusi er like viktig som kjærlighet og sex. Han beskriver sjalusi som et finstilt forsvarssystem, hvis hensikt ikke bare er å avdekke utroskap, men rett og slett hindre at utroskap kan finne sted.

Sjalusi og kjærlighet er med andre ord to sider av samme sak — et middel for å holde på partneren. Jada, jeg holdt på å gå fra konseptene da den dresskledde, ekle, sleske, utkrøpne, impotente, møkkete …  — men, forstå det eller ei — jeg har i hvert fall vanskelig for å forstå det: Også Den Skjønne kan bli sjalu. Det er jo helt meningsløst, ikke sant? Bare en gal mann kunne finne på å så mye som å se på en annen kvinne enn henne.

Men likevel blir hun altså sjalu. Hun vet at jeg ikke tenker på andre enn henne - sier hun — men jeg skal likevel passe meg!

Hun liker slett ikke at jeg viser andre kvinner for mye — eller feil - oppmerksomhet — og kan reagere like heftig som meg, dersom situasjonen tilsier det. Det snodige er at vi er rasjonelle, både hun og jeg. Sjalusi er faktisk, som Buss et co hevder, en genial oppfinnelse. Okei — noen kan av og til bli i overkant mye sjalu. Men sjalusi i seg selv, i de rette doser, er sunt. Og som sagt; rasjonelt. Tenk deg noen millioner år tilbake, til en treklynge dypt i Afrikas regnskog. Tenk på tiurleiken som utviklet seg da fem menn prøvde seg på samme kvinne, før hun bestemte seg for at én var bra nok — og fikk bli med henne hjem.

Jada, jada, jada — mange kvinner føler seg ikke like omsvermet — men som Jerry Coyne skriver i sin bok Why Evolution is True — Det finnes mange menn som går gjennom livet uten noensinne å ha sex — men få kvinner, uansett hvor ille de ser ut. Det ER forskjell på kjønnene i denne saken … Uansett — hun likte ham, hadde sex med ham — og ble gravid.

Det er nå hun har havnet i et dilemma. Det er ni måneder til ungen kommer, ni måneder med voksende bollemage og dårlig kroppsbeherskelse. Deretter blir hun nødt til å amme i minst et år, for så å bære rundt på en hjelpeløs unge i enda et par år — og så … Med mindre hun har øyne som min kjære, må hun finne på noe — for hun trenger både mat og beskyttelse; hun trenger Ham.

Likevel er det evolusjonært sett ikke helt likegyldig hvor lang tid hannen bruker på å sende sæden inn i konkurransen, forteller Bilde.

Det er krevende å passe på dem og gi dem mat. Så hvis det ikke er egne barn, er det evolusjonært sett en veldig dårlig investering, sier Bilde. Forskerne spurte menn og kvinner om det siste samleiet med partneren deres. De spurte om samleiet var lengre, kortere eller av samme varighet som normalt, og om deltakerne opplevde en risiko for at partneren var utro. Forskerne fant en liten sammenheng mellom paringstid og opplevelsen av utroskap da de spurte mennene, men ikke kvinnene.

En annen teori forskerne undersøkte, var om risikoen for utroskap gjorde at mennene tvang partnerne sine til sex, hvor paringstiden så ble kort for at de raskt kunne få adgang til sædkonkurransen.

Men det fant ikke forskerne mye bevis for. Men det er jo et spørreskjema hvor deltakerne selv rapporterer risikoen for utroskap og paringstiden, så det blir ganske upresist, sier Bilde. Det som er normalt for ett par, er ikke det for andre. Likevel er ikke dette spørsmålet besvart, for effektene er ikke særlig sterke.

Selv om det kan virke meningsløst å forsøke å konkurrere mot fremmed sæd, påvirker evolusjonen oss likevel, forteller Bilde. Det er ikke en respons som kommer av en intellektuell overveielse.

Evolusjonen virker som fysiologiske responser, og en rask respons blir belønnet med større sjanse for farskap. Det er også det studien viser, sier Bilde. Noen ting kan vi ikke kontrollere. Det samme gjelder ofte sjalusi. Vi kan ønske oss å være mindre sjalu, men det er nokså vanskelig å endre på, sier Byrnit.

Evolusjonære strategier er altså ikke noe som tar mye plass i tankene våre til daglig, men likevel er det viktig å forske på, mener Trine Bilde. Det er viktig å kjenne de biologiske sammenhengene og forklaringene. Kombinasjonen av kultur, moral og biologi er viktig for å forstå hva som skjer i et samfunn, for det er et helt annet system enn i dyreriket, sier Bilde. Men det gjør det bare mer interessant å prøve å forstå biologien, sier Bilde. Nicole Barbaro, Michael N. Pham og Todd K. Evolutionary Psychology , Regler for leserkommentarer på forskning.

Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å trakassere navngitte personer eller andre debattanter. Rasistiske og andre diskriminerende innlegg vil bli fjernet. Vi anbefaler at du skriver kort. Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning. Alle innlegg blir kontrollert etter at de er lagt inn. Du kan selv melde inn innlegg som du mener er upassende. Du må bruke fullt navn.

Anonyme innlegg vil bli slettet. View the discussion thread. Top menu Annonser på forskning. Nettavis om norsk og internasjonal forskning. Hvis en kvinne ikke bare deler seng med sin faste partner, kan det gå ut over varigheten når hun har sex med kjæresten sin.

En studie fra Oakland University peker på at hvis en mann mistenker kjæresten sin for utroskap, vil han holde ut i kortere tid i sengen. Det er det en evolusjonær forklaring på. Utro kvinner får kortere samleier. Skal utkonkurrere fremmed sæd Paringsstrategien forskerne omtaler, er kjent fra dyreriket. Sex er et våpenkappløp Man da har mannen dårlig tid, forteller Bilde.

Men det fant ikke forskerne mye bevis for. Men det er jo et spørreskjema hvor deltakerne selv rapporterer risikoen for utroskap og paringstiden, så det blir ganske upresist, sier Bilde. Det som er normalt for ett par, er ikke det for andre.

Likevel er ikke dette spørsmålet besvart, for effektene er ikke særlig sterke. Selv om det kan virke meningsløst å forsøke å konkurrere mot fremmed sæd, påvirker evolusjonen oss likevel, forteller Bilde. Det er ikke en respons som kommer av en intellektuell overveielse. Evolusjonen virker som fysiologiske responser, og en rask respons blir belønnet med større sjanse for farskap.

Det er også det studien viser, sier Bilde. Noen ting kan vi ikke kontrollere. Det samme gjelder ofte sjalusi. Vi kan ønske oss å være mindre sjalu, men det er nokså vanskelig å endre på, sier Byrnit.

Evolusjonære strategier er altså ikke noe som tar mye plass i tankene våre til daglig, men likevel er det viktig å forske på, mener Trine Bilde. Det er viktig å kjenne de biologiske sammenhengene og forklaringene. Kombinasjonen av kultur, moral og biologi er viktig for å forstå hva som skjer i et samfunn, for det er et helt annet system enn i dyreriket, sier Bilde.

Men det gjør det bare mer interessant å prøve å forstå biologien, sier Bilde. Nicole Barbaro, Michael N. Pham og Todd K. Evolutionary Psychology , Regler for leserkommentarer på forskning. Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å trakassere navngitte personer eller andre debattanter. Rasistiske og andre diskriminerende innlegg vil bli fjernet.

Vi anbefaler at du skriver kort. Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning. Alle innlegg blir kontrollert etter at de er lagt inn. Du kan selv melde inn innlegg som du mener er upassende. Du må bruke fullt navn. Anonyme innlegg vil bli slettet. View the discussion thread. Top menu Annonser på forskning.

Nettavis om norsk og internasjonal forskning. Hvis en kvinne ikke bare deler seng med sin faste partner, kan det gå ut over varigheten når hun har sex med kjæresten sin. En studie fra Oakland University peker på at hvis en mann mistenker kjæresten sin for utroskap, vil han holde ut i kortere tid i sengen. Det er det en evolusjonær forklaring på. Utro kvinner får kortere samleier. Skal utkonkurrere fremmed sæd Paringsstrategien forskerne omtaler, er kjent fra dyreriket.

Sex er et våpenkappløp Man da har mannen dårlig tid, forteller Bilde. En interessant idé Forskerne spurte menn og kvinner om det siste samleiet med partneren deres. Forhistorisk fisk var den første som hadde sex — Som en innledende studie synes jeg dette er helt greit.

Sædkonkurrense er ikke rasjonelt Selv om det kan virke meningsløst å forsøke å konkurrere mot fremmed sæd, påvirker evolusjonen oss likevel, forteller Bilde. Biologi påvirker menneskers atferd Evolusjonære strategier er altså ikke noe som tar mye plass i tankene våre til daglig, men likevel er det viktig å forske på, mener Trine Bilde. Oversatt av Lars Nygaard for forskning. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Du må bruke ditt fulle navn. Faktisk så fikk det fram lidenskapen i meg og vi hadde mye bedre sex etterpå.

Det tok lang tid før jeg erkjente hva som egentlig hadde skjedd og det er ekkelt at det er slik det fungerer. Jeg vil aldri få ristet av meg den hule, tomme følelsen av å ikke føle anger, som jeg tenker er en skyldfølelse i seg selv, på en helt skrudd måte.

Han ble etterhvert gift og vi vurderte aldri å gi slipp på våre partnere for å bli sammen. Sexen var bra, men det sprøeste er at det gjorde sex med mannen min bedre også. Han var heller ikke den eneste jeg var utro med, det var noen andre også. Jeg følte at jo større risiko jeg tok, jo mer spennende var det. Jeg klinte med en ekskjæreste på dansegulvet mens mannen min hentet drinker til oss.

Jeg hadde sex i huset vårt mens mannen min sov. Jeg var helt ute av kontroll, men søren heller, sexen var fantastisk. Jeg sluttet endelig med å være utro og holdt meg på matta i 12 måneder, men var virkelig ulykkelig i ekteskapet og endte med å gå fra ham.

Han visste ikke at jeg var utro før etter at jeg gikk. Én ting øker sannsynligheten for utroskap. Da jeg var utro mot kjæresten min ante jeg egentlig ikke hvorfor.

Den andre jenta var pen og vi hadde fantastisk sex når vi dro hjem. Men da jeg våknet og alkoholrusen slapp taket følte jeg meg som verdens største drittsekk. Nå har vi slått opp, men hun var villig til å fortsatt være sammen med meg på tross av at hun visste at jeg hadde vært utro. Å høre henne si det ødela meg følelsesmessig og jeg har ikke kommet meg enda.

Det var prosent min feil at det skjedde, men jeg hater meg selv fortsatt. Men jeg følte meg tom de fleste gangene.

Vakre damer utro

: Vakre damer utro

Looking for a fuck buddy knulle gratis Det er ikke en respons som kommer av en intellektuell overveielse. Jeg følte at jo større risiko jeg tok, jo mer spennende var det. Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse. En interessant idé Forskerne spurte menn og kvinner om det siste samleiet med partneren deres. Vi er fortsatt sammen og prøver å finne ut av tingene. Det sto vakre damer utro enslig kvinne der nede, omgitt av fire menn.
ESKORTE FORUM NORGE CHATTING 894
Vakre damer utro Massasje i sandnes bbw chat
Vakre damer utro 75